Egyedi Weboldal Építés

Látvenyterv készítés

Az előzetes látványterv segítségével betekintést nyerhetsz weboldalad küllemébe még a fejlesztés előtt. Ez az egyszerű és átlátható tervezési folyamat lehetővé teszi, hogy könnyen megértsd, milyen lesz az elképzelésed valóságos formában. Így garantáltan olyan weboldalt készítek neked, ami teljes mértékben megfelel az igényeidnek és elvárásaidnak.

Hogyan működik?

Kutatás/Igényfelmérés
Az első és legfontosabb lépés az általad előzetesen átadott tartalmak és információk átbeszélése és pontosítása, hogy megismerjem elképzeléseidet és igényeidet.
Látványterv elkészítése
Igényeid és elvárásaid alapján elkészítem weboldalad látványtervét, amely tartalmazza az összes szükséges oldalt és elemet. A tervezett látványterv segítségével megismerheted, hogyan fog kinézni az elképzelésed valóságos weboldalként.
Terv áttekintése
Az elkészült látványterv után lehetőséged van a finomhangolásra. Ide nem értve a teljes arculati terv újrakészítését, nagyobb dizájnbeli változtatások, megjelenítési struktúra módosítást.
Ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot, és induljunk el együtt a siker útján!
Erre van szükségem!

Weboldal fejlesztése

A személyre szabott funkciók és design biztosítják, hogy weboldalad tökéletesen illeszkedjen a vállalkozásodhoz és vonzza a célcsoportodat. Az egyszerű és átlátható folyamat során folyamatosan tájékoztatlak a fejlesztés állapotáról, hogy közösen alakítsuk ki a legjobb végeredményt.

Hogyan működik?

Design felépítése
Az elfogadott látványterv alapján elkészítem weboldaladat éles környezetben. Garantálom, hogy pontosan úgy fog kinézni, mint a látványterven, és ennek bizonyítékaként 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok.
Funkciók hozzáadása
A design kialakítása mellett gondoskodok a weboldal meghatározott funkciókkal történő felvértezéséről is.
Lépjünk együtt a digitális világba és erősítsük meg online jelenléted egy lenyűgöző weboldallal!
Erre van szükségem!

Tesztelés és átadás

A weboldal tesztelés és átadás a kritikus folyamat a garantált minőség és funkcionalitás eléréséhez. Az átadás során gondoskodom arról, hogy minden szükséges dokumentáció rendelkezésre álljon, és biztosítom, hogy a weboldal sikeresen integrálódjon a vállalkozásod működésébe. 

Hogyan működik?

Hiba javítás/tesztelés
A hibajavítás és tesztelés az, amivel biztosítjuk, hogy weboldalad tökéletesen működjön és hibamentesen jelenjen meg minden felhasználó számára.
Weboldal átadása
A gondosan elkészített és tesztelt weboldalt most átadom neked, hogy teljes mértékben élvezhesd annak előnyeit. Az átadás során együtt járjuk végig az elkészült munkát, és biztosítom, hogy minden dokumentáció és információ rendelkezésedre álljon.
Weboldalad most készen áll arra, hogy bemutasd vállalkozásodat a világnak, és meghódítsd az online tér végtelen lehetőségeit. Az átadás során együtt járjuk végig az elkészült munkát, és biztosítom, hogy minden dokumentáció és információ rendelkezésedre álljon.
Zavartalan weboldal működés
Beszélgessünk egyet, van kedved?
Beszélgessünk!
Kérjen visszahívást!
Visszahívás
Kérjen visszahívást!
Visszahívás
Kérjen visszahívást!
Visszahívás