Dinnyés Lilla

A dinnyes-lilla.hu fő profilja a személyreszabott étrend csomagok értékesítése. A dizányt úgy kellett kialakítani, hogy jól átlátható legyen és könnyen megtalálják a felhasználók azt amit keresnek.

Mivel a fő célcsoportja a nők, ezért a dizájn szempontjából olyan színeket használtam amik vonzák a szemet és "csajosak".  A rózsaszín, Lila és a fehér kombinációja nem mellesleg igen csak figyelemfelkeltő is.

A csomagokta kattintva a felhasználó egy aloldalra érkezik, ahol egy hosszú kérdőív kitöltésével tud jelentkezni az adott programra.

Jelenleg az oldal átalakítása folyamatban van, hogy webshop formájában tudja értékesíteni a szolgáltatásokat. Valamint az oldalon található egy személyes blog ami diétás ételek elkészítésével foglalkozik.
Megnézem az oldalt

Royal Holding

A royalholding.hu egy esztrich betonozással foglalkozó vállalkozás. Egy olyan weboldalt szerettek volna ami tükrözi a több éves tapasztalatukat és a szolgákltatási körüket.

A szín kombináció a vállalkozás logójához lett igazítva, mivel az már előbb kész volt mint a weboldal és nem szerették volna megváltoztatni, valamint az összes matricázás és reklám anyag ezzel a logóval lett előzetesen elkészítve.

A weboldalon található tartalmak úgy lettek összeválógatva, hogy betekintést nyerhessen a felhasználó az egész munkjafolyamatba.


Kapcsolatfelvétel egy űrlap kitöltésével történik, ami megkönnyíti a felhasználóknak, hogy mivel kapcsolatban is szeretnének érdeklődni illetve a footerben egy olyan űrlap is el lett helyzeve aminek a kitöltésével visszahívást is kérhet a felhasználó ha nem szeretnem szeretne Ő telefonálni.
Megnézem az oldalt

Menikini

A menikini.hu egy ipari gőztisztitítokkal foglalkozó cég. A weboldal dizájnja a központi oldalról lett lemásolva néhány esztétikai változtatással. Összetett weboldalnak mondható mivel 6 aloldal és több mint 50 termék található az oldalon leírással képekkel együtt.

Úgy kellett kialakítani, hogy a weboldal felépítése hasonlítson a központi weboldaléhoz, de azért még is legyen benne egyediség.

Egy portfólió weboldalnál, megjelenítjük a termékeket és a hozzá tartozó adatokat. Az ár megejelenítése ebben az esetben kivételt képez. Fizetésre nincsen lehetőség az oldalon, hanem egy űrlap kitöltésével tudják jelezni az adott terméknél az érdeklődésüket a felhasználók minden esetben.

Ezenkívül a megrendelő szerette volna, ha az oldal valamelyes össze lenne kötve a másik weboldalával amin pedig ezekkel a gőztisztító eszközökkel törtánő autó tisztítást mutatják be.

Az oldal mondanivalója a természetvédfelem köré épül és részletesen összehasinlítja, hogy mivel jobbak ezek a korszerű termékek mint a hagyományos magasnyomású készülékek amik több 100 vagy akár 1000 liter vizet fogyasztanak el egy-egy autó lemosásához.
Megnézem az oldalt

További referencia munkáimért érdeklődjön az

info@awebes.hu email címen

awebes.hu © 2021-2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram