Weboldal Gyorsítás

Miért lehet lassú weboldalad?

A Wordpress weboldalak lassúságának okai különféle lehetnek. Például nagy méretű vagy rosszul optimalizált képek, túl sok bővítmény használata vagy nem megfelelően tervezett téma. Ezek miatt a weboldal lassabban tölthető be. Emellett rossz szerverbeállítások vagy alacsony minőségű szolgáltató is befolyásolhatja a sebességet. Azonban megfelelő javításokkal a weboldalak gyorsabbá és hatékonyabbá tehetők.

Erre van szükségem!
Mobil
Asztal

Utólagos weboldal gyorsítás

A meglévő weboldalad teljesítményéből kihozzuk a legtöbbet amit csak lehet!
Biztonsági mentést követően, átnézem weboldalad teljes rendszerét és a meglévő tartalmaid módosítása nélkül elvégzem az optimalizáláshoz szükséges módosításokat. Amennyiben a különbség a Google által nem mérhető, abban az esetben a szolgáltatás díjmentes volt.

Erre van szükségem!

Garanciális weboldal gyorsítás

Weboldalad gyorsaságát meghatározza az is, hogy milyen oldalépítővel lett elkészítve. Sok esetben a kedvelt Elementor és Divi oldalépítővel készülnek. Sajnos ezeknek a forráskódja felesleges kódokat tartalmaznak amik növelik weboldalad méretét. Meglévő weboldalad újjáépítem egy sokkal kifinomultabb oldalépítővel, aminek a gyorsasága szemmel látható lesz. Erre 100% garanciát vállalok.

Erre van szükségem!
Teszteld weboldalad gyorsaságát!!
Weboldal gyorsaság
Kérjen visszahívást!
Visszahívás
Kérjen visszahívást!
Visszahívás
Kérjen visszahívást!
Visszahívás